Hoe werkt een professional organizer?

Eerste contact

Als je van mijn diensten als professional organizer (ook wel opruimcoach of personal organiser genoemd) gebruik wilt maken, kun je contact met me opnemen, zodat we nader kennis kunnen maken.

Intakegesprek

Na ons eerste telefonisch contact plannen we een vrijblijvend intakegesprek. Ik kom dan bij je langs om te bekijken op welk gebied van professional organizing ik je van dienst kan zijn. Samen bekijken we waar voor jou de behoefte aan hulp het grootst is en of ik je daarbij kan helpen. Als we dat vastgesteld hebben stellen we een simpel plan van aanpak op. We plannen daarna direct een vervolgafspraak waarin we aan de slag gaan. Het intakegesprek duurt gemiddeld een uur en is gratis, ook als het niet tot een werkafspraak komt.

Werkafspraak

Tijdens de werkafspraak gaan we samen aan de slag. Hoe dit precies in zn werk gaat, heb ik in een paar voorbeelden van opruimen, administratie, agendamanagement en werkplekorganisatie uiteengezet.

Hoe lang duurt een werkafspraak?

Hoe lang een afspraak duurt hangt helemaal af van wat we samen afspreken en wat we gaan doen. In een paar uur tijd kunnen we al een enorme vooruitgang en resultaat boeken. Doorgaans duren de werkafspraken zelf ongeveer een halve werkdag. We stemmen dit af op je eigen situatie. Soms hebben we meerdere afspraken nodig om een afgesproken doel te behalen, andere doelen zijn in n werkafspraak af te ronden.