top of page

Wat doet een professional organizer?

Opruimen

Heb je moeite om structuur in al je spullen aan te brengen? Hebben veel dingen in je huis niet echt een vaste of logische plek? Zitten de lades in je kasten vol met spulletjes en ben je altijd het overzicht kwijt? Ben je vaak aan het zoeken naar spullen of moet je erg nadenken over waar je iets moet opbergen? Zijn er ruimtes in huis waar je liever niet komt omdat het stampvol staat met spullen en weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan ik je helpen met opruimen.

Werkplektraining

Ben je ondernemer of werk je in loondienst en heb je te maken met een chaotische (thuis)werkplek? Van jezelf of van een werknemer? Kenmerkt die werkplek zich door stapels papieren, een overvolle inbox en een kasten en een harde schijf vol ongeordende documenten? Dit zorgt waarschijnlijk voor veel onrust en belemmeringen in het werk. Ik kan helpen rust en overzicht te krijgen, zodat je (weer) beter in staat bent je werk te doen en je op efficiënte wijze toekomt aan de zaken die echt belangrijk zijn. Dit levert uiteindelijk tijd, en daarmee geld op.

Adminstratie

Komt bij jou alle nieuwe post op één grote stapel? Is vervolgens je 'oude post' na verloop van tijd onvindbaar? Zou je wel graag een handig systeem willen hebben, maar zijn alle voorgaande pogingen gestrand? En raak je toch lichtelijk in paniek tegen de tijd dat de belastingaangifte weer gedaan moet worden? Dan kan ik je hulp bieden bij het ordenen van je administratie en het opzetten van een systeem dat wél werkt. 

Verhuisservice

Verhuis je binnenkort of over een tijdje? Het vooruitzicht van een verhuizing is fijn, maar bezorgt veel mensen ook de kriebels. Je kunt erg op zien tegen een verhuizing, want er is veel waar je aan moet denken. Waar begin je met inpakken? Wat pak je eigenlijk in en wat gooi je weg? Hoe sorteer je alles handig? Welke instanties moet je op de hoogte stellen? Welk verhuisbedrijf moet je hebben? En hoe hou je ondertussen nog energie over voor je werk en je gezin? De verhuisservice van de Organizing Studio helpt je een handje.

Agendamanagement

Wordt jouw agenda gedomineerd door je werk, afspraken van je kinderen, het huishouden, het doen van je administratie en het bijhouden van je sociale contacten? Probeer je daarnaast ook nog eens klusjes in huis in te plannen, maar wordt dit to-do lijstje nooit korter? Zit je nooit eens rustig op de bank met een boek of een lekker tijdschrift? Kom je eigenlijk wel eens echt aan jezelf toe zonder dat 'ik moet nog zoveel doen'-gevoel? Dan is het tijd dat ik je kom helpen met je agendamanagement.

Nabestaandenmap

Denk je wel eens: "hoe moet dat allemaal als ik er niet meer ben of als ik plotseling erg ziek word? Wat weten mijn familieleden van de financiën, hoe wordt de verkoop van het huis geregeld, hoe weten ze wat voor abonnementen ik allemaal heb en wat er stopgezet moet worden?"

Zou het niet fijn zijn als het allemaal gewoon op papier staat? Samengesteld in één map, die je in de toekomst zelf kunt bijwerken. Dat noem ik een zogeheten 'Nabestaandenmap'.

 

Contact

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. 

Je bericht is verzonden!

bottom of page