Organizing en je administratie

Administratie

Komt bij jou alle nieuwe post op één grote stapel? Is vervolgens je 'oude post' na verloop van tijd onvindbaar? Zou je wel graag een handig systeem willen hebben, maar zijn alle voorgaande pogingen gestrand? Houd je je bezoek altijd voor dat het 'best goed werkt', die stapels... En raak je toch lichtelijk in paniek tegen de tijd dat de belastingaangifte weer gedaan moet worden?

Dan kan ik je hulp bieden bij het ordenen van je administratie en het opzetten van een systeem dat wél werkt. 

Werkwijze

Professional organizing kan een echte uitkomst zijn bij een probleem met je administratie. Ik zal je allereerst helpen met het ver- en wegwerken van de stapels papier. Vervolgens laat ik je zien hoe je datgene wat belangrijk is zo simpel mogelijk afhandelt en eventueel bewaart. Tot slot leer ik je een methode waarmee je dagelijks binnenkomende post snel en makkelijk behandelt. Geen stapels meer in de toekomst!

Heb je moeite met grip te houden op je financiën? Dan kan ik als professional organizer voor je functioneren als budgetcoach. Samen maken we je financiële huishouding inzichtelijk en voorzie ik je van tips om je geldstromen te beheren en te controleren.

Het persoonlijke karakter van hulp bij je administratie zorgt ervoor dat een professional organizer ook wel een personal organizer wordt genoemd. Ook voor langdurige ondersteuning bij je administratie kun je bij mij terecht.