Hansje: Ontspannen opruimen

Na het overlijden van mijn man een paar jaar geleden was ons kantoor (aan huis, in de voorkamer) een verzamelruimte geworden van alles waarvan ik niet wist wat ik ermee moest.

Ik wilde deze kamer graag opnieuw inrichten en o.a. gebruiken als werk-/woonvertrek zodat ik een goede plek zou hebben om te telewerken. Ik zag er geen gat meer in: waar moest ik beginnen en hoe pak ik dat aan.

Via mijn werk kwam ik in contact met Heleen. De eerste indruk was dat ze heel rustig is, goed kan uitleggen hoe haar manier van werken is en ook vooral dat het mijn eigen verantwoording is en dat de beslissingen dus bij mij liggen. Maar de manier waarop zij mij ook daarin heeft begeleid heb ik als heel positief ervaren. Omdat ik wat lichamelijke beperkingen heb en gauw moe ben, had ze ook in de gaten wanneer er gepauzeerd of helemaal gestopt moest worden. Door haar manier van de zaak in ogenschouw te nemen ging het op een heel ontspannen manier.

Nadat ze mij een paar keer had geholpen en geadviseerd kon ik verder met het opruimen van deze kamer. Maar ik kijk nu ook heel anders naar de andere vertrekken in mijn huis en pas dezelfde methode toe. De voorkamer is nu zo ver dat de schilder er in kan waarna de definitieve inrichting kan plaatshebben. Al met al, een heel fijne ervaring en zeker een aanbeveling.

Hansje