SKSG Voordeelpas

Voordeel voor klanten van SKSG

Vanaf het voorjaar van 2015 start ik samen met de noordelijke kinderopvangorganisatie SKSG een speciale actie. Op vertoon van de SKSG Voordeelpas mag je gebruik maken van de kennismakingstarieven die exclusief voor klanten van SKSG gelden. Deze tarieven gelden voor al mijn diensten.

Kennismakingstarieven particulieren
Tarief* Inhoud
€49,95 Eénmalige quickscan van je huis met concrete opruimadviezen en tips (maximaal 1,5 uur)
€124,95 Een intake van een uur en in een volgende afspraak drie uur organizing waarin we samen aan de slag gaan
€224,95 Een intake van een uur, in een volgende afspraak vier uur organizing en nadien een evaluatie van een uur met een uitgewerkt plan met concrete tips en adviezen om zelf verder te kunnen

Blijvend voordeel

Als je gebruik hebt gemaakt van het kennismakingstarief ontvang je bij een eventuele vervolgafspraak ook nog eens 10% korting op het uurtarief met je SKSG Voordeelpas.

Wat bereik je met een paar uur organizing?

Hoeveel je bereikt met een paar uur werken met een opruimcoach hangt natuurlijk helemaal van je persoonlijke situatie en je opruimvraagstuk(ken) af. In een paar uur tijd kan er heel veel gedaan worden omdat we direct de handen uit de mouwen steken en concreet en effectief gaan opschonen, opruimen en ordenen.

Of het nu voor een kast vol speelgoed en knutselspullen is of voor je stapels administratie, dit leer ik je in elk geval tijdens het organizingproces:

  • hoe en waar je precies begint met opruimen
  • welke spullen in welke ruimte thuishoren
  • wat een effectieve methode is om makkelijk en snel op te ruimen
  • hoe je keuzes maakt in welke spullen je houdt en wat je weggooit
  • hoe je de opgeruimde plek ook echt opgeruimd houdt

Actietarief zakelijke klanten

  • Organisaties en zelfstandig ondernemers ontvangen 15% korting op het zakelijke uurtarief. Kijk bij Werkplektraining wat ik voor jou en/of je werknemers kan betekenen* De genoemde kennismakingstarieven zijn inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten tot 30 kilometer enkele reis. Daarboven reken in €0,19 cent per kilometer.