Nabestaandenmap

Goed geregeld voor later

Denk je wel eens: "hoe moet dat allemaal als ik er niet meer ben of als ik plotseling erg ziek word? Wat weten mijn familieleden van de financiŽn, hoe wordt de verkoop van het huis geregeld, hoe weten ze wat voor abonnementen ik allemaal heb en wat er stopgezet moet worden?"

Zelf weet je de weg in je huis naar je belangrijke documenten wel te vinden, het zit immers allemaal in je hoofd. Maar een ander weet dat niet, hoe zorg je hiervoor? Zou het niet fijn zijn als het allemaal gewoon op papier staat? Samengesteld in ťťn map, die je in de toekomst zelf kunt bijwerken. Dat noem ik een zogeheten 'Nabestaandenmap'.

De Nabestaandenmap is een praktisch hulpmiddel voor nabestaanden om zowel je financiŽle zaken als zaken omtrent de afwikkeling van je nalatenschap na het overlijden goed te kunnen behartigen.

Wat wordt erin opgenomen?

  • Gegevens over je persoonlijke situatie
  • Gegevens over financiŽle zaken
  • Gegevens rond ziekte en ouder worden
  • Gegevens rond overlijden
  • Overzicht van je bezittingen
  • Overige zaken

Hoe stellen we de map samen?

Deze maatwerk map wordt bij je thuis opgesteld, ik voer ter plekke informatie in met behulp van een eigen laptop. Voorafgaand aan onze afspraak stuur ik je een checklist, zodat je veel benodigde informatie alvast bij elkaar kunt zoeken. Na onze afspraak krijg je een concept toegestuurd, zodat er nog eventuele wijzigingen kunnen worden aangebracht.

Uiteindelijk wordt de papieren versie van de Nabestaandenmap in een handzaam dossier naar je toegezonden. Hiermee kun je zelf eventuele wijzigingen bijhouden en belangrijke zaken en documenten toevoegen.

Wat is het tarief van de map?

De Nabestaandenmap kost Ä279,- inclusief 21% BTW. Dit is bij de prijs inbegrepen:

- telefonisch intakegesprek waarin we je wensen bespreken
- voorbereidende checklist
- samen invullen van de benodigde informatie (2 ŗ 3 uur)
- conceptversie ter controle
- handzame map met tabbladensysteem

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Ook alvast je uitvaart en boedelafwikkeling regelen?

Wil je ook nu alvast je wensen ten aanzien van je uitvaart vastleggen en zou je het prettig vinden als je je familieleden niet opzadelt met de afwikkeling van je nalatenschap en inboedel? In dat geval ben je misschien geÔnteresseerd in het Totaalpakket Uitvaart en Nalatenschap dat ik samen met een uitvaartondernemer en een verzekeringsdeskundige heb samengesteld.